Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Biblioteca UAB
 
Acces resurse electronice

 

 

 

  

Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare - Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România ANELIS PLUS activează cu scopul reprezentării intereselor de informare şi documentare a membrilor săi, promovând cunoaşterea şi susţinând implementarea politicilor educaţionale şi de cercetare prin achiziţia de resurse electronice de informare ştiinţifică destinate învăţământului şi cercetării, pentru a răspunde nevoilor crescânde de informare şi documentare ale utilizatorilor din România. Asociaţia promovează educaţia şi cercetarea ştiinţifică prin proiecte finanţate naţional / internaţional.

 
Acces Naţional Electronic la Literatură Ştiinţifică de Cercetare - ANELIS PLUS 2020
 
 

 

SpringerLink pune la dispoziţia utilizatorilor săi 2129 jurnale cu text integral şi arhiva din 1997 până la numărul curent.   La nivel mondial este a doua mare editură ştiinţifică specializată mai ales pe domeniile tehnic şi medical.

 

Web of Science -este o bază de date bibliografică şi bibliometrică în format online, cuprinzând reviste ştiinţifice. Disponibilă pe platforma online Web of Knowledge, oferă acces la rezumatele articolelor a peste 12,000 reviste ştiinţifice şi 150,000 de conferinţe ştiinţifice din 256 de discipline.

   
Sigla_Cambridge

Platforma online de reviste Cambridge Journals ofera acces la textul integral din reviste stiintifice de cercetare in format online. Cambridge University Press publica in prezent peste 330 de reviste academice peer-review. Continand ultimele cercetari dintr-o larga gama de subiecte, revistele editurii Cambridge sunt accesibile in intreaga lume in format print si online. Cambridge publica pe langa revistele proprii si reviste in colaborare cu peste 100 de societati profesionale si academice pentru a asigura succesul optim al fiecarei publicatii.


 
   

 

JSTOR este o bibliotecă digitală de reviste academice şi cărţi. Conţine publicaţii din domeniul economiei, afacerilor, sociologiei, politologiei, statisticii, matematicii, sănătăţii, fizicii, filozofiei, istoriei, filologiei, literaturii si altele.

 
     

 
Sigla_Proqyest

Univ. "1 Decembrie 1918" din Alba Iula a achizitionat accesul, pentru anul 2021, la urmatoarele colectii de pe platforma ProQuest Ebook Central:

- Business, 22600 titluri

- History, 38100 titluri

-Literature & Language

 



 

 

 


Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare-Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România – ANELIS PLUS sprijina comunitatea stiintifica din Romania prin proiectul „Acces Naţional Electronic la Literatura Ştiinţifică pentru Susţinerea Sistemului de Cercetare şi Educaţie din România - ANELIS PLUS 2020”. Pe site-ul proiectului, http://anelisplus2020.anelisplus.ro/, si pe pagina Asociatiei, http://www.anelisplus.ro/, gasiti resursele abonate prin proiect pentru institutia in care va desfasurati activitatea. In aceasta perioada de izolare puteti consulta resursele de informare si prin acces mobil, modalitatea de creare a contului de acces mobil fiind descrisa in paginile web mai sus mentionate.