Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - Biblioteca UAB
 
Acces resurse electronice

 

  

Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare - Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România ANELIS PLUS activează cu scopul reprezentării intereselor de informare şi documentare a membrilor săi, promovând cunoaşterea şi susţinând implementarea politicilor educaţionale şi de cercetare prin achiziţia de resurse electronice de informare ştiinţifică destinate învăţământului şi cercetării, pentru a răspunde nevoilor crescânde de informare şi documentare ale utilizatorilor din România. Asociaţia promovează educaţia şi cercetarea ştiinţifică prin proiecte finanţate naţional / internaţional.

 
Acces Naţional Electronic la Literatură Ştiinţifică de Cercetare - ANELiS-Plus
 
 

 

SpringerLink pune la dispoziția utilizatorilor săi 2129 jurnale cu text integral și arhiva din 1997 până la numărul curent.   La nivel mondial este a doua mare editură științifică specializată mai ales pe domeniile tehnic și medical.

 

Web of Science -este o bază de date bibliografică și bibliometrică în format online, cuprinzând reviste științifice. Disponibilă pe platforma online Web of Knowledge, oferă acces la rezumatele articolelor a peste 12,000 reviste științifice și 150,000 de conferințe științifice din 256 de discipline.

Ofera acces la textul integral la 233 de reviste online grupate în șase discipline, din care 165 de reviste sunt cotate ISI. Este oferită de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editură motivată de calitatea publicațiilor sale.
Oferă peste 100 de titluri de reviste editate de Emerald precum şi de fostul MCB University Press, din domeniile afacerilor și managementului.
 
   

 

JSTOR este o bibliotecă digitală de reviste academice şi cărţi. Conţine publicaţii din domeniul economiei, afacerilor, sociologiei, politologiei, statisticii, matematicii, sănătăţii, fizicii, filozofiei, istoriei, filologiei, literaturii si altele.

 
     

 

Legislaţie, jurisprudenţă, doctrină, legislaţia completă şi actualizată a României, reviste în format integral.


 
 

 

ACCES GRATUIT la resursele Thomson Reuters

Perioada de desfășurare: 09.01.2017 - 07.02.2017

 
 

ACCES GRATUIT la resursele Oxford University Press

Perioada de desfășurare: 20.04.2016 - 31.05.2016

ACCES GRATUIT la resursele Market Line Advantaje

Perioada de desfășurare: 21.06.2016 - 28.06.2016